Salsa Food Group op Tavola

Terugblik op Tavola

Op onze stand op Tavola heerste dit jaar alweer een gezellige drukte.

Er was dan ook heel wat te ontdekken :

In de eerste plaats kon iedereen onze nieuwe salades ontdekken :

 

  • Fusion tonijn-tomaat-kappertjes : Deze rijkelijk gevulde (>65%) tonijnsalade bevat grote stukken ei en tomaat en krijgt een heerlijk frisse toets mee door de kappertjes. Een absolute aanrader voor zijn klanten de smaak en het gevoel van een in huis bereide salade wilt aanbieden.
  • Kipsalade op Spaanse wijze : een salade met zuiders temperament die uw klanten alvast doet dromen van zonovergoten stranden en heerlijke tapas op het terras van een typisch Spaans “cafetaria”. 

 

De reacties van hen die geproefd hebben, waren in elk geval zeer positief. Heeft u ze gemist op Tavola, of wilt u ze zo snel mogelijk aan uw kwaliteitsbewuste klanten aanbieden? Geen probleem : vanaf 16 april zijn ze beschikbaar bij uw grossier !

Verder kregen de bezoekers een volledig overzicht van ons smakelijke assortiment salades, en uiteraard kon alles geproefd worden.

Dit alles werd gepresenteerd op een swingende stand met als speerpunt het nieuwe logo en dito uitstraling van Le Cobourg : uw partner in smaak.

Wij kijken alvast uit naar de volgende editie, maar wachten uiteraard geen 2 jaar om u op nog meer spetterende nieuwigheden te trakteren.

Indien u bezoek wenst van onze vertegenwoordiger, contacteer ons dan, en we komen zo snel mogelijk bij u langs.