Le Cobourg Salades

Le Cobourg brengt al jaren de meest smaakvolle, rijkelijk gevulde smeersalades op de markt. (H)eerlijke ingrediënten, natuurlijke kleuren en originele smaken : perfect voor iedereen die, net als wij, ècht wilt genieten van zijn of haar boterham of toastje.

Als onderdeel van Salsa Food Group kunnen we sinds 2007 ook profiteren van de kracht van een grote marktspeler, zodat we u nog beter kunnen ondersteunen in uw dagelijkse werk :

Verpakkingen aangepast aan uw noden

Nieuwe smaken

Prijskaartjes aangepast aan onze potten, …

‘Uw partner in smaak’ mag u dus best letterlijk nemen.

Le Cobourg is het merk bij uitstek voor salades bestemd voor de traditionele kanalen. Via grossiers komen onze producten terecht bij slagers, supermarkten met een verstoog, delicatessenzaken, enz. Le Cobourg onderscheidt zich niet alleen door haar zeer uitgebreide assortiment van maar liefst ruim 60 verschillende salades, maar ook door de kwaliteit ervan.

Het zijn stuk voor stuk rijkelijk gevulde salades, voorzien van een smakelijke garnering. Le Cobourg-producten zijn verpakt in zeer herkenbare en gepatenteerde blauwe, schuin aflopende potten. Speciaal voor de winkels met een zelfbedieningsafdeling zijn er bovendien fraai ogende potjes van 125 gram verkrijgbaar.